TAG Albania, i vetmi koncesionar i autorizuar i BMW-së për Shqipërinë, ofron për të gjithë klientët gjatë muajit qershor ulje nga 10-20% për të gjitha shërbimet, në varësi të moshës së makinës.

   

  0-4 vjet: 10%

  5-7 vjet: 15%

  8- më shumë vjet: 20%

   

  Garanci 24 muaj për të gjitha pjesët dhe shërbimet.

   

  Na vizitoni në adresën tonë: Autostrada Tiranë-Durrës, rruga dytësore, Km.7, Kashar, Tiranë.

   

  BMW TAG Albania - Sepse vetëm një është origjinal!

  Read more

  Ndërrimi i vajit të frenave për vetëm 25 EUR.

  • Për të gjitha automjetet nga 4 deri në 7 vjet.

   

  Ndërrimi i vajit dhe filtrit të vajit për vetëm 99 EUR.

  • Për të gjitha automjetet më të vjetra se 8 vjet.

   

  Mirëmbajtja e vazhdueshme e BMW-së tuaj garanton siguri dhe korrektësi, duke kontribuar kështu në kënaqësinë tuaj gjatë përdorimit të automjetit.

  Stafi ynë profesional dhe konsulentët e servisit janë gjithmonë në dispozicion për të gjitha pyetjet dhe këshillat kur bëhet fjalë për mirëmbajtjen e BMW-së tuaj.

   

  Fushata zgjat deri me 15.12.2023.

   

  Të gjitha informacionet e detajuara, si dhe rezervimet e takimeve, mund të kërkohen nëpërmjet formularit online ose përmes telefonit:

  TAG Albania Sh.p.k.
  0677070002

   
  Read more