BMW Aftersales Campaign

NDËRRIM VAJI DHE FILTËR VAJI
PËR VETËM 99 EURO.

Për të gjitha automjetet BMW më të vjetra se 8 vjet.

Ndërrim vaji dhe filtër vaji <br>për vetëm 99 EURO.Për të gjitha automjetet BMW më të vjetra se 8 vjet.

OFERTË SPECIALE PËR TË GJITHA MJETET BMW MBI 8 VJET.

Për të gjitha automjetet BMW më të vjetra se 8 vjet, ne ofrojmë:

  • Ndërrimin e vajit dhe filtrit të vajit për të gjitha modelet për 99 EURO.

 

Për më tepër, përfitoni nga zbritjet në punimet e mëposhtme:

  • Ndërrimi i ferrotave dhe disqeve të frenave - 15%

 

Kohëzgjatja e ofertës është nga 1 Maji deri në 31 Tetor 2022.

 

Informacione të detajuara, si dhe rezervimet mund të kërkohen nëpërmjet formularit online ose përmes telefonit të kontaktit:

TAG Albania Sh.p.k.
0677070002

 
Read more